Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Νηστίσιμο με άρωμα λεβάντας


Νηστίσιμο με άρωμα λεβάντας


  • 4 ποτ. νερό
  • 2 ποτ. ζάχαρη
  • 1 ποτ. άνθος αραβοσίτου
  • 1 ποτ. αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στενόμακρα
  • 1/2 κ.γλ. άνθη λεβάντας

Ανακατεύουμε σε κρύο νερό τη λεβάντα, τη ζάχαρη και το αραβόσιτο.
Βάζουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
Βάζουμε τα αμύγδαλα και την αδειάζουμε σε ένα πυρέξ.
Αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο.
Κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε με βύσσινο γλυκό (αν θελουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου