Νηστίσιμο με άρωμα λεβάντας
- 4 ποτ. νερό
- 2 ποτ. ζάχαρη
- 1 ποτ. άνθος αραβοσίτου
- 1 ποτ. αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στενόμακρα
- 1/2 κ.γλ. άνθη λεβάντας
Ανακατεύουμε σε κρύο νερό τη λεβάντα, τη ζάχαρη και το αραβόσιτο.
Βάζουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
Βάζουμε τα αμύγδαλα και την αδειάζουμε σε ένα πυρέξ.
Αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο.
Κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε με βύσσινο γλυκό (αν θελουμε)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου