Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Γαριδομακαρονάδα

Υλικά
-1 κιλό γαρίδες φρέσκες ή κατεξυγμένες
-4 σκελίδες σκόρδο
-1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
-1 κιλό ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
-1/2 φλιτζάνι λάδι
-1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
-αλάτι,πιπέρι



Προετοιμασία
Τσιγαρίζουμε σ΄ένα τηγάνι το λάδι με το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις ντομάτες,το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνουμε για 5-7 λεπτά. Ρίχνουμε τις γαρίδες και 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσουν οι γαρίδες. Εαν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε βάζοντας αν θέλουμε και λίγο βούτυρο. Μόλις είναι έτοιμη η σάλτσα με τις γαρίδες προσθέτουμε τα μακαρόνια μέσα και ανακατεύομε.

2 σχόλια:

  1. Απλά υλικά που το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί δίνουν τέλειο γευστικό αποτέλεσμα!!!Μια μοναδική "Γαριδομακαρονάδα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή