Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

τονοσαλάτα

Υλικά

Κονσέρβα τόνο σε νερό
κρεμμύδι ξερό
καρότο
μαρούλι
άνηθος
μαγιονέζα
χυμό λεμονιού
λάδι
ξύδι


Στραγγίξτε καλά τον τόνο. Πλύνετε και ψιλοκόψτε το μαρούλι και τον άνηθο. Τρίψετε σε χοντρό τρίφτη το κρεμμύδι και το  καρότο. Σε λεκάνη αναμίξετε όλα τα υλικά και βάλτε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου