1-2 κιλά διάφορα χόρτα άγρια - γιαχνερά
μυρώνια ,καυκαλίδες, γαλατσίδες τσόχοι, μαραθα, κουτσουνάδες, σταφυλίνακας, πρασάκια, λαγουδοπαξιμαδα κλπ
1 κιλό αλεύρι
νερό
λάδι
χυμό από 1 λεμόνι
1σφηνάκι ρακή αλάτι.
Τσιγαρίζουμε τα χόρτα και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν.
Ζυμώνουμε αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί και ανοίγουμε φύλλο . Κόβουμε σε τετράγωνα. Βάζουμε στο κέντρο μια κ.γ. από τα τσιγαρισμένα χόρτα και κλείνουμε σε φακελάκι (σταυρωτά) . Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου