Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Αρνίσια συκωταριά στιφάδο

1 συκωταριά
4 κρεμμύδια
4 τομάτες
1/2 ποτήρι λάδι
ξύδι, νερό, αλάτι
πιπέρι,ρίγανη,δάφνη
μπαχάρι.

Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο τη συκωταριά με το κρεμμύδι για 10 λεπτά  και προσθέτουμε τις τομάτες χοντροκομμένες , και τα καρυκεύματα και ψήνουμε για 35-40 λεπτά. Λίγο πριν κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε λίγο ξύδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου