Υλικά
1 κουνέλι μέτριο
1/2 κιλό µυζήθρα ξινή , 250 γρ φέτα ,200γρ γιαούρτι , 1 αυγό
ψιλοκομμένα δαμάσκηνα
½ φλιτζάνι λάδι
δυόσμο, αλάτι, πιπέρι
ΜέθοδοςΛέμε στο κρεοπώλη να μας αφαιρέσει τα πόδια του κουνελιού. Κάνουμε ένα μίγμα με τα τυριά,το γιαούρτι , αυγό, τα δαμάσκηνα και το δυόσμο.
Αλείψουµε το κουνέλι µε λάδι, αλατοπιπερώνουμε το γεµίζουµε µε τα τυριά. Μετά το ράβουµε µε κλωστή, το τυλίγουµε σε λαδόκολλα και το δένουµε. Το ψήνουµε σε χαµηλή θερµοκρασία στον φούρνο 40-45 λεπτά. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και το βάζουμε στο γκριλ να ροδοκοκκινίσει..
tips : Αν σας περισσέψει μίγμα τυριού, φτιάξτε με φύλλο κρούστας τρίγωνα πιτάκια , τηγανίστε τα , και σερβίρετε με ντρέσινγκ με μελιού με ξύδι , πασπαλισμένα με σουσάμι..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου