Υλικά
1/2 του φλυτζανιού ελαιόλαδο
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα1 κιλό αρνί κομμένο όπως για γιαχνί
Αλάτι, πιπέρι
3 φλυτζάνια νερό
2 μεγάλα κυδώνια
χυμός από ένα λεμόνι
ΜέθοδοςΣε μεγάλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και το κρέας.Προσθέτουμε νερό.Αφήνουμε να σιγοβράζει για μια ώρα περίπου , ανάλογα και με το κρέας.
Κόβουμε τα κυδώνια σε κομμάτια και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι για να κοκκινίσουν. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα με το κρέας ρίχνουμε λεμόνι και λίγο νεράκι αν χρειάζεται και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι για να κοκκινίσουν. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα με το κρέας ρίχνουμε λεμόνι και λίγο νεράκι αν χρειάζεται και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου