Υλικά:
1 φύλλο έτοιμης σφολιάτας,
1 λίτρο γάλα φρέσκο ,
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα,
200γρ κορν-φλαουρ,
2 αυγά, βανίλια υγρή.
Βάλτε στο ταψί ένα φύλλο σφολιάτας και κόψτε το σε 12 κομμάτια ( 4Χ3) .Βαλτε στο φούρνο και ψήστε την.
Bάλτε σε κατσαρολάκι τα υπόλοιπα υλικά και φτιάξτε τη κρέμα. Βάλτε τη στο ψυγείο να κρυώσει.
Συναρμολογήστε τη μιλφέιγ και πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη. (Την επόμενη φορά θα βάλω και κομματάκια φράουλας μέσα...)
Τι εύκολο και ωραίο millfeue! Είναι από τα πολύ αγαπημένα μου παιδικά γλυκά, έβγαζα τα φύλα και έγλυφα την κρεμούλα σλουρπ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μιλφέιγ είναι από τα πιο ωραία και σχετικά ελαφριά γλυκά. Εγώ το φτιάχνω με σφολιατίνες. Η συνταγή σου με το κομμάτι σφολιάτας μου φαίνεται πολύ πιο εύκολη. Θα τη δοκιμάσω να δω αν είναι εξίσου νόστιμη
ΑπάντησηΔιαγραφή