1 κοιλιά και έντερα αρνιού
1 κιλό κολοκύθια
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 μεγάλες ξυσμένες τομάτες
1/2 ποτ. ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
Καθαρίζουμε και πλένουμε κοιλιά και έντερα και τα αφήνουμε για λίγο σε μια λεκάνη με νερό και λεμόνι .
Κόβουμε τη κοιλιά λωρίδες και τυλίγουμε με τα εντεράκια. Τσιγαρίζουμε τα γαρδούμια στο λάδι, και ρίχνουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, τη τομάτα και λίγο νερό. Προσθέτουμε σε λίγο και τα κολοκύθια αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθεί το φαγητό σε χαμηλή φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου