Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

χοχλοί με χλωροκούκια

1 κιλό χοχλιούς
1 κιλό χλωροκούκια
1/2 ποτήρι λάδι
2-3 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστο
1-2 φρέσκια τομάτα
μάραθα
ξύδι

καθαρίζουμε τους χοχλιούς κατά τα γνωστά
(αν δεν ξέρετε ρωτήστε με εδώ ή info@vegerazaros.gr), καθαρίζουμε και πλένουμε τα κουκιά.
Βάζουμε το λάδι στη κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε για λίγο τους χοχλιούς. Προσθέτουμε τη τομάτα τα μάραθα, τα σκόρδα αλατοπίπερο και 1-2 ποτήρια νερό και ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου. Λίγο πριν κλείσουμε τη φωτιά ρίχνουμε 2-3 κουταλιές ξύδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου