1 κιλό χοιρινό
1 κιλό γαλατσίδες
10 αγγιναρόφυλλα
1/2 ποτήρι λάδι
2 κρεμμύδια
1 ματσάκι μάραθο
χυμό από 1-2 λεμόνια
μια κ.γ. αλεύρι , αλατοπίπερο
Τσιγαρίζουμε το κρέας με το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο νερό.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, το βγάζουμε από τη κατσαρόλα και βάζουμε τα αγγιναρόφυλλα και το μάραθο , σε 10 λεπτά και τις γαλατσίδες, λίγο νεράκι και όταν είναι σχεδόν έτοιμο βάζουμε ξανά το κρέας . Στο τέλος ρίχνουμε και το αλευρολέμονο αφήνουμε να πάρει μια βράση το φαγητό και σβήνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου