1κιλό καρότα καθαρισμένα
και τριμμένα στο χοντρό τρίφτη
1 κιλό ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
4 βανίλιες (σκόνη)
Χυμός 2 λεμονιών
και τριμμένα στο χοντρό τρίφτη
1 κιλό ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
4 βανίλιες (σκόνη)
Χυμός 2 λεμονιών
Βάζουμε τα τριμμένα καρότα τη ζάχαρη και το νερό σε μια κατσαρόλα και βράζουν για 30 λεπτά. Προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών και τις βανίλιες και βράζουμε ακόμη 5 λεπτά. Όταν κρυώσει το γλυκό το βάζουμε σε καθαρά γυάλινα βαζάκια και το διατηρούμε στο ψυγείο για μήνες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου