Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Αρνάκι Γεμιστό

1 μπούτι αρνί ξεκοκαλισμένο και ανοιγμένο σε πλατιά φέτα περίπου 2,5 κιλά
50 γρ ψιλοκομμένα φρέσκα βότανα  ( μαϊντανό, άνηθο ,μέντα , )
5 κόκκινες μεγάλες γλυκές πιπεριές ( κονσέρβας ή φρέσκιες ελαφρά βρασμένες )
200 γρ σκληρό λευκό τυρί ( Ελληνική Φέτα κατά προτίμηση  )
Αλάτι , πιπέρι
Προαιρετικά φύλλα από αμπέλι .

Ένα κομμάτι χαρτί ψησίματος και 1 κομμάτι αλουμινόχαρτο..


Στρώνουμε στον πάγκο της κουζίνας το χαρτί ψησίματος 
Απλώνουμε επάνω τα αμπελόφυλλα  και το κρέας που έχουμε πλύνει και στεγνώσει .
Απλώνουμε 5 πιπεριές , πασπαλίζουμε με αλάτι πιπέρι και μοιράζουμε τα ψιλοκομμένα βότανα . Προσθέτουμε και το τυρί κομμένο σε κύβους. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό με το χαρτί ψησίματος γύρω και το ξανά τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε σε ένα ταψί με νερό και ψήνουμε σε φούρνο 180 βαθμούς για 3 ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου