Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Αρνάκι της Βεγγέρας

1 κιλό κρέας 
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
10 κεφαλάκια αγκινάρες
5 καρότα
5-6 πατάτες μέτριες
300 γ σταμναγκαθι
1 ποτήρι του κρασιού ξύδι
1 κ.γ. αλεύρι
Ελαιόλαδο αλατοπίπερο
Τσιγαρίζουμε σε πλατιά κατσαρόλα το κρέας στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμυδάκια και τα καρότα σε φετακια.
Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοψήνετε το φαγητό , μετά από 20 λεπτά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά χοντροκομμένα και το σταμναγκαθι. Αφήνουμε να τελειώσει το ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά , χωρίς να ανακατεύουμε τη κατσαρόλα Διαλύουμε το αλεύρι στο ξύδι  ρίχνουμε στο φαγητό κουνάμε τη κατσαρόλα και σβήνουμε τη φωτιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου