Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Πιταράκια με αγριόρχοτα.
1,5 κιλό αγριόχορτα (λάπαθα, τσόχους, καυκαλίθρες, κουτσουνάδες,σχοινόπρασα, κρεμμυδάκια φρέσκα,μάραθα..κλπ..)
λάδι για το τσιγάρισμα.
1 κιλό αλεύρι
1/2 κρασοπότηρο λάδι
1 σφηνάκι ρακί και ένα ξύδι
λίγο αλάτι και νερό όσο σηκώσει.
Πλένουμε καλά τα χόρτα τα κόβουμε, τα τσιγαρίζουμε για 20 λεπτά και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν.
Ζυμώνουμε και ανοίγουμε λεπτό φύλλο. Το κόβουμε σε τετράγωνα βάζουμε ένα κ.γ. χόρτα στη μέση κλείνουμε σταυρωτά και τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου