Σκόρδο
Μαϊντανό
1ποτηράκι κρασί λευκό
3κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι
1 κλαδάκι δεντρολίβανο
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά τα βάζουμε σε ένα πυρέξ και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μισή περίπου ώρα.
Όσο δεν καταναλώσετε βάλτε το σε ένα γυάλινο βαζάκι κρατήστε το στο ψυγείο .
Πολύ νόστιμο μεζεδάκι για ρακάκι μπορείτε να το προσθέσετε και σε πράσινες σαλάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου