8 μεγάλα στρογγυλά Μανιτάρια
100γρ κρεμμυδάκια φρέσκα
100γρ ψιλοκομμένα φρέσκα βότανα (Μαϊντανό άνηθο μέντα)
Λάδι αλάτι πιπέρι κύμινο
200 γρ γιαούρτι
20 γρ μουστάρδα
1 αυγό
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι , το φρέσκο κρεμμύδι , τα βότανα, το κύμινο και το σπανάκι το σοτάρουμε για 15 λεπτά περίπου
Πλένουμε και στεγνώνουμε το κοτόπουλο . Ανοίγουμε τα φιλέτα στη μέση , βάζουμε μια κουταλιά σπανάκι το διπλώνουμε και με μια οδοντογλυφίδα το κλείνουμε για να μη φύγει ή γέμιση κατά την ώρα του ψησίματος.
Γεμίζουμε και τα μανιτάρια με σπανάκι.
Χτυπάμε σε ένα μπολ το γιαούρτι , τη μουστάρδα, και το αυγό σε ένα ομοιογενές σφιχτό μίγμα. Με αυτό αλείφουμε γύρω – γύρω τα κοτοπουλάκια και βάζουμε μια κουταλιά πάνω σε κάθε μανιτάρι. Τα τοποθετούμε σε ταψί προσθέτουμε λάδι και νερό και τα ψήνουμε στο φούρνο 1 ώρα περίπου στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου