Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλέτο κοτόπουλο και μανιτάρια με σπανάκι

4 φιλέτα κοτόπουλο
8 μεγάλα στρογγυλά Μανιτάρια
1 κιλό Σπανάκι
100γρ κρεμμυδάκια φρέσκα
100γρ ψιλοκομμένα φρέσκα βότανα (Μαϊντανό άνηθο μέντα)
Λάδι αλάτι πιπέρι κύμινο
200 γρ γιαούρτι
20 γρ μουστάρδα
1 αυγό

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι , το φρέσκο κρεμμύδι , τα βότανα, το κύμινο και το σπανάκι το σοτάρουμε για 15 λεπτά περίπου
Πλένουμε και στεγνώνουμε το κοτόπουλο . Ανοίγουμε τα φιλέτα στη μέση , βάζουμε μια κουταλιά σπανάκι το διπλώνουμε και με μια οδοντογλυφίδα το κλείνουμε για να μη φύγει ή γέμιση κατά την ώρα του ψησίματος.
Γεμίζουμε και τα μανιτάρια με σπανάκι.

Χτυπάμε σε ένα μπολ το γιαούρτι , τη μουστάρδα, και το αυγό σε ένα ομοιογενές σφιχτό μίγμα.    Με αυτό αλείφουμε γύρω – γύρω τα κοτοπουλάκια και βάζουμε μια κουταλιά πάνω σε κάθε μανιτάρι. Τα τοποθετούμε σε ταψί προσθέτουμε λάδι και νερό και τα ψήνουμε στο φούρνο 1 ώρα περίπου στους 200 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου