1 κιλό κολοκυθάκια πλυμένα και λεπτοκομμένα.
5 αυγά.
Λίγη Μαντζουράνα (ξερή).
Αλάτι, πιπέρι.
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο.
Μέθοδος:
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τα κολοκυθάκια σε μέτρια φωτιά να μαραθούν. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και μαντζουράνα (είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά) και χτυπάμε καλά.
Με τρυπητή κουτάλα βγάζουμε τα κολοκύθια από το τηγάνι και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα αυγά. Αφήνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και βάζουμε το μίγμα να ψηθεί καλά από τη μία μεριά και με τη βοήθεια ενός πιάτου μεγαλύτερου του τηγανιού, γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη.
Καλή σας όρεξη.
5 αυγά.
Λίγη Μαντζουράνα (ξερή).
Αλάτι, πιπέρι.
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο.
Μέθοδος:
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τα κολοκυθάκια σε μέτρια φωτιά να μαραθούν. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και μαντζουράνα (είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά) και χτυπάμε καλά.
Με τρυπητή κουτάλα βγάζουμε τα κολοκύθια από το τηγάνι και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα αυγά. Αφήνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και βάζουμε το μίγμα να ψηθεί καλά από τη μία μεριά και με τη βοήθεια ενός πιάτου μεγαλύτερου του τηγανιού, γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη.
Καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου