Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Γεμιστά λαχανικά στη κατσαρόλα

200γρ ρύζι γλασέ
2 μεγάλα κρεμμύδια
αλάτι,  πιπέρι, 1κγ μαραθόσπορο
 μαύρες σταφίδες
5 ντομάτες, 5 πιπεριές
5 κολοκύθια, 5 μελιτζάνες.
2 ποτήρια λάδι
Μέθοδος
Αδειάζουμε τα λαχανικά με τη βοήθεια ενός κουταλιού του γλυκού. Ψιλοκόβουμε την ψίχα των λαχανικών και τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ .
Προσθέτουμε , κρεμμύδι αφού το έχουμε περάσει στο μπλέντερ και το έχουμε αφήσει να στραγγίσει, ρύζι, αλατοπίπερο, σταφίδες, λάδι το ένα ποτήρι και τριμμένο μαραθόσπορο.
Γεμίζουμε τα λαχανικά με το μίγμα και τα βάζουμε σε δυο στρώσεις σε μια πλατιά κατσαρόλα. Πρώτα τα κολοκύθια ,τις μελιτζάνες , τις ντομάτες και τις πιπεριές ενδιάμεσα στα κενά. Προσθέτουμε νερό, ίσα να σκεπαστούν και το δεύτερο ποτήρι λάδι. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν τα λαχανικά
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου