Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αρνί με γιαούρτι


1 κιλό αρνί ή κατσίκι
750 γρ γιαούρτι στραγγιστό
75 γρ βούτυρο
 2 αυγά
1φλυτζανάκι ελαιόλαδο
 Λεμόνι, αλάτι, μοσχοκάρυδο

Πλένομε το κρέας. Το αλατίζομε και το αλείφομε με το λεμόνι και το βούτυρο.
Το βάζουμε στο ταψί και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1,5 ώρα.
 Χτυπάμε τα αυγά με το λάδι και το γιαούρτι και λίγο μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε το κρέας. Το ψήνουμε λίγη ώρα ακόμη.

Μπορούμε να προσθέσουμε στο φαγητό  αγγινάρες ή δαμάσκηνα ή άλλα αποξηραμένα φρούτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου