Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

χοχλιοί με λαχανικά και ξινόχοντρο

1κιλό πατάτες
500 γρ μελιτζάνες
500 γρ κολοκυθάκια
500 γρ χοχλιοί
300 γρ ξινόχοντρος
1 ποτήρι ελαιόλαδο
3 τομάτες ξυσμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι πιπέρι μαϊντανός

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι. Προσθέτουμε τα λαχανικά χοντροκομμένα. Μετά από 10 λεπτά προσθέτουμε τις τομάτες ,το σκόρδο, τους χοχλιούς,που έχουμε βράσει και καθαρίσει καλά, τον ξυνόχοντρο , το αλατοπιπερο. Σε 15-20 λεπτά θα είναι έτοιμο ρίχνουμε τον μαϊντανό (κουνάμε τη κατσαρόλα δεν βάζουμε κουτάλα)  και σβήνουμε τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου