Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

μαλαχτό σφουγγάτο (πατατοκροκέτα)

1 κιλό πατάτες
5 αυγά
200 γρ γραβιέρα τριμμένη
αλάτι ,πιπέρι, κύμινο,
για το τηγάνισμα αλεύρι ,λάδι.

Βράζουμε τις πατάτες και τις λιώνουμε με το πιρούνι ή με την τρυπητή κουτάλα του πουρέ.
Προσθέτουμε χτυπημένα τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά ζυμώνουμε , πλάθουμε κροκέτες, τις αλευρώνουμε ελαφρά ,τις βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα , και έπειτα τις τηγανίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου