Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ρυζοκεφτέδες

Υλικά
3 φλιτζάνια ρύζι βρασμένο
6 αυγά (2 για το μείγμα και 4 για το πανάρισμα)
Αλάτι , πιπέρι
1 φλιτζάνι τυρί κίτρινο
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κρεμμύδι μέτριο τριμμένο
Τριμμένη φρυγανιά (2 κουταλιές για το μείγμα  και αρκετή για το πανάρισμα). 
Λάδι για τηγάνισμα
Μέθοδος
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να σφίξει το μείγμα. Πλάθουμε κεφτεδάκια περνάμε από αυγό και φρυγανιά.Και τηγανίζουμε μέχρι να χρυσο-κοκκινίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου