Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010



Όταν οι συνταγές της γιαγιάς γίνονται gourmet

Nτολμάδες με ψάρι

1 λάχανο μικρό αφράτο
20 αμπελόφυλλα
500 γρ Παστό μπακαλιάρο φιλέτο ξαρμυρισμένο
2 γινωμένες ντομάτες και τοματοχυμο
Χυμός από 1 λεμόνι
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κολοκυθάκια
2 πιπεριές χρωματιστές
Μαϊντανό, άνηθο
Αλατοπίπερο
ελαιόλαδο
λίγο κορν φλαουρ

Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει ζεματάμε τα φύλλα του Λάχανου και τα αμπελόφυλλα…
Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα λαχανικά κομμένα σε κυβακια και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα προσθέτουμε το ψάρι και τον χυμό λεμονιού αφήνουμε 5 λεπτά να μαραθούν.
Παίρνουμε ένα φύλλο λάχανου, βγάζουμε το κεντρικό νεύρο, στρώνουμε επάνω του 2 αμπελόφυλλα και βάζουμε αρκετή γέμιση τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό και το βάζουμε σε ταψάκι
Συνεχίζουμε έτσι να κάνουμε 10 ρολακια, Προσθέτουμε νερό λάδι και τοματοχυμο σχεδόν να σκεπάζονται. Τα βάζουμε σε φούρνο στους 200 c για 30 λεπτά.
Στο σερβίρισμα, κόβουμε πλαγίως στα τρία τα ρολακια ,δένουμε τη σάλτσα με κορν φλαουρ και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου